Griffels en wimpels

Joepie! Ik wil een naam van chocola heeft vanmorgen een Vlag en Wimpel gewonnen. Haat die kat van Sharon Creech ook, en Tijger op straat ook. En Fluit zoals je bent en Hou van mij van Ted van Lieshout kregen een Zilveren Griffel. Op Ted van Lieshout na allemaal op dit weblog besproken, omdat Ted liever niet wil dat zijn gedichten helemaal worden overgenomen. ALLEMAAL GEFELICITEERD!

(reactie Ted verwerkt in dit blogbericht)

2 antwoorden
 1. Ted van Lieshout
  Ted van Lieshout zegt:

  Er stond aanvankelijk in het bericht van Diet dat ik niet geciteerd wil worden. Dat was niet juist. Ik wil liever niet dat volledige gedichten worden overgenomen, omdat ik me sterk maak voor de auteursrechten van auteurs en dat kan niet als ik er zelf laks over doe. Maar citeren mag altijd!
  Diet heeft toen haar tekst aangepast, waardoor mijn bericht overbodig werd. Dat bericht is vervolgens verwijderd, maar mijn naam bleef noodgedwongen staan, waardoor het nu lijkt of ik iets onbetamelijks heb gezegd dat door de beheerder van het blog verwijderd is. Dat is dus niet het geval.

  Beantwoorden
 2. Diet
  Diet zegt:

  Dank je wel, Ted voor je geduldige uitleg hierboven. Eea kwam door mijn onhandigheid met reacties op blogberichten. Eerst kwam het ook niet bij me op om hier op elkaar te reageren maar op jouw weblog zie ik hoe leuk dat is.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *