Mijn boeken


 
 
Leuk hoor, en handig, dat internet.  Maar soms is een papieren boek toch leuker. In bed bijvoorbeeld. Of als je tijdens het lezen papier wilt ruiken, pagina’s wilt voelen ritselen of je favoriete boek tijdelijk wilt uitlenen aan je broer.

waar-ik-ben-diet-groothuis
Mijn gedichten staan in ‘Waar ik ben’. De vrolijke tekeningen zijn van Merel Eyckerman, de uitgever is De Eenhoorn. Het is uitgegeven in 2012.

 

In deze boeken staan ook gedichten van mij:

almijnlater

 

Al mijn later is met jou. Samenstelling Edward van de Vendel. Tekeningen Suzanne Rotraut Berner. Querido, 2004. Gedicht: ‘Bedtijd’.

 

naam-chocola

‘Ik wil een naam van chocola. Querido’s Poëziespektakel 2’, Samenstelling Ted van Lieshout. Querido, 2009. Er staan drie gedichten van mij in: ‘Op de boot’, ‘Wachten’ en ‘Berouw’.

 

verf-smijten

 

Wie heeft hier met verf lopen smijten? Querido’s Poëziespektakel 3, samenstelling Ted van Lieshout, 2010. Hierin staan mijn gedichten ‘De hemel’ en ‘Het allermoeilijkst’.

 

vijf-draken

 

Vijf draken verslagen, Querido’s Poëziespektakel 4, samenstelling Ted van Lieshout. Querido, 2011. Hierin staan ‘Draak’ en ‘Zusje’.

 

feestinmij

 

Er zit een feest in mij! Querido’s Poëziespektakel 5, samenstelling Ted van Lieshout, Querido, 2012. Hierin staat het gedicht ‘Hallo wereld’.

 

Watjeziet
Wat je ziet, zit in je hoofd. De 100 mooiste kindergedichten van nu. Samenstelling  Jan van Coillie. Tekeningen Kristien Aertssen. Davidsfonds/Infodok, 2011. Hierin staat het gedicht ‘Wachten’.

 

dansen-ogenblik
Dansen op de maat van het ogenblik. De 100 beste gedichten uit de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd 2010. Augustus, 2011. Hierin staat het gedicht ‘Een koe’.

 

 

Ook in BoekieBoekie staan soms gedichten van mij. Ken je BoekieBoekie niet? Dat is een superleuk tijdschrift voor kinderen: http://www.boekie-boekie.nl